Haetaan sijoituskotia

Etsin hyvää ja yhteistyökykyistä tulevaa sijoituskotia pitkäkarvaisen hollanninpaimenkoiran narttupennulle. Pennut ovat syntyneet 26.10.2017 ja kasvavat Killinkoskella Virroilla (kennel Tarita’s). Pennun luovuttajan (eli minun) kotipaikkakunta on Tampere.

Sijoitus tehdään Kennelliiton sijoitussopimuksella ja pennusta maksetaan vakuusmaksu (puolet koiran arvosta). Jos luovuttaja käyttää koiraa sopimuksen mukaisesti jalostukseen, palauttaa hän tämän jälkeen vakuusmaksun vastaanottajalle.

Hollanninpaimenkoira pentue

Lisää kuvia pennuista

Pentueen emä: Tarita’s Only Real Princess

Tirppa on pienikokoinen, ahne, erittäin sosiaalinen, hieman pehmeä, hyvin helppo koira arjessa. Tirppa tuli minulle sijoitukseen kasvattajaltaan kaksivuotiaana ja sen kanssa on ruvettu harrastamaan tavoitteellisesti vasta meille muuton jälkeen. Tirpan kanssa on tehty muun muassa tokon/tottiksen, pk-haun, pk-jäljen ja agilityn alkeita.

Tirppa on kuvattu luustoltaan terveeksi vuoden ikäisenä (lonkat B/B, kyynärät 0/0, selkä epävirallisesti ok). Silmätutkimuksessa Tirpalla on todettu distichiasis, mutta käytännössä tämä tarkoittaa yhtä ylimääräistä ripseä, joka ei koiraa vaivaa mitenkään. TgAA-määritys on tehty viimeksi kesäkuussa (negatiivinen tulos).

Näyttelyissä Tirppa on kiertänyt kasvattajansa kanssa ahkerasti saavuttaen tittelirivistön FI MVA EE MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA.

Luonnetestissä Tirppa on käynyt syksyllä 2016 suorittaen sen hyväksytysti (108++). Videon testistä voit katsoa tästä.

working-dog.eu
KoiraNet
Valokuvia

Pentueen isä: Drago du Hameau des Trois Fontaines

Drago on suurikokoinen, sosiaalinen, ranskalainen uros. Drago on suorittanut ranskalaiset testit CSAU, TAN, CANT ja Brevet Obéissance sekä kilpaillut agilityssa ja flyballissa. Lonkat on kuvattu Ranskassa tuloksella A/A.

working-dog.eu
KoiraNet

Pentue on saanut alkunsa pakastespermalla siementäen.

Parhaassa tapauksessa sijoituskoti löytyisi Pirkanmaalta tai läheltä, mutta tämä ei ole ehdotonta. Olisi myös hienoa, jos koti olisi kiinnostunut harrastamaan – mutta tämäkään ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on, että vastaanottaja ymmärtää mitä sijoitussopimus käytännössä tarkoittaa ja kykenee sitoutumaan hyvään ja vastuulliseen koiranpitoon sekä kouluttamiseen.

Luonnollisesti lisäkysymykset (vaikka sähköpostilla aino.ihamaki@gmail.com) ovat tervetulleita ja vastailen niihin parhaani mukaan.