Agilitykisat Sipoo

#belgianshepherddog #australiankelpie #dutchshepherddog

A post shared by @raitarakkautta on
Niiin siistiä, että voidaan taas aksata! Mehukatti on siis saatu kuosiin, kyllä siinä yllättävän kauan meni kun huollatettiin ja yritettiin näillä liukkailla liikuttaa järkevästi. Ihan kamala talvi kyllä ollut noiden liukkaiden puolesta. Hankin jopa itselleni irroitettavat nastat kenkiin. Sitä vain ihmettelen, että miksi ihmeessä en ole hankkinut aiemmin?!

Kisoissahan ollaan viimeksi oltu syyskuussa, mutta aika samasta pisteestä saatiin nyt näköjään jatkaa mihin silloin jäätiin – ne pienet mokat. Ja jännästi myöskään lähtökäyttäytyminen ei ole parantunut itsestään. Kriteerinähän meillä on, että jalkoja ei saa liikuttaa eteenpäin. Mutta kun siitä on kisoissa lipsuttu (teko)syistä x, y ja z, niin lopputulos on aika arvattava. Eihän se sillä tavalla oikeasti karkaa (niin vielä 😀 ), mutta voisi olla korkea aika tehdä tälle asialle jotain.

Tuo puomilta karkaaminen ensimmäisellä radalla tuli aika yllätyksenä. Keinukin aika lipsuva. Mutta A-este, ai että se oli hieno! Ainakin tällä hetkellä juoksukontaktiin vaihto tuntuu olleen hyvä päätös. Toisella radallahan ei sitten saatu sitä A-estettä tehtyä ollenkaan, mutta tulipahan kerrattua niiden muiden kontaktiesteiden oikeaoppinen suoritus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *