Agilitykisat Hervanta, Tampere

Sunnuntaina 21.5. koitettiin ulkona kisaamista ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Päivä oli aurinkoinen ja kuuma. Käteen päivästä jäikin lähinnä palanut naama.

Ensimmäinen rata oli haastava hyppyrata. Sekä oma että koiran liikkuminen tuntuivat tosi tönköiltä. Olin koko ajan myöhässä. Rimojakin tippui. Täytyy tosin myöntää, että valmistautumisessakin olisi ollut parantamisen varaa. Oltiin ehditty treenata ulkokentällä kerran ennen näitä kisoja, eikä meidän oman seuran kenttien pohja mielestäni ole ollenkaan noin ”upottava” mitä se tuolla Tampereen Koiraurheilijoiden kentällä on.

Ennen toista starttia käytiin hieman lämmittelyesteillä kertaamassa, että kuinka tällaisella pohjalla hypätäänkään ja että se on aika siisti juttu se kun osaa ja haluaa sellaisella hypätä huolella.

Toisella radalla homma alkoi jo näyttää vähän enemmän agilitylta. Ärsyttävä mokaus kyllä itseltä tuolla kakkoshypyllä. Rimoja tuli alas vain yksi ja kontaktit suoritettiin kiltisti 🙂

Viime kesänähän meillä ei ollut mahdollisuutta treenata ulkona ollenkaan, sillä seuran uuden hallin ulkokentät olivat vasta tekeillä. Nyt on kentät, mutta koska meidän viikkotreeniryhmä treenaa lähinnä sisällä, pitäisi saada itsestä otettua se kuuluisa niskalenkki ulkokenttätreenien järjestämisen suhteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *