Sormet ja varpaat ristiin

Meillä on piinaavat viikot edessä. JeepxTirppa -pentue laitettiin alulle torstaina 12.12. Lähtökohdat tiinehtymiselle ovat hyvät; päivä oli oikea, Tirppa käyttäytyi upeasti, siemennys oli kuulemma muutenkin teknisesti ”helppo” ja sperman laatu oli hyvä. Nyt ei auta kuin sitten toivoa parasta ja odottaa tammikuun toisella viikolla tehtävää tiineysultratutkimusta.

Minun oli tarkoitus ilmoittaa Tirppa 12.1. olevaan tokokokeeseen ja nyt toki sitten tämä ja muutkin kisa- ja treenisuunnitelmat menivät vähän pyllylleen. Mutta eiköhän sitä kesällä sitten ehdi taas.

Jack Nicholson dit Jeep du Mont Brabant ”Jeep”

Doriksen kanssa kävimme tänään oman seuran hallilla agilitykisoissa tsekkaamassa tämän hetkisen tason. Ilmoittauduin vain hyppyradalle. Rata oli aika haastava ykkösluokan rata ja osaaminen ei ollut kyllä mitenkään vielä tuollaisille pätkille riittävää. Jatkamme harjoituksia. 🙂 Seuraaviin kisoihin voisi suunnata sitten kun kontaktitkin ovat kunnossa. Keinun suoritus kaipaa vielä paljon malttia ja rutiinia. A-esteelle uudelleenopetan juoksukontaktin ja tämäkin projekti on vielä hieman vaiheessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *